Taget direkt från min bilddagbok bara för att jag aldrig skriver någonting här.

Weard dag idag. Känner mig lite scizo. Alltid kul att träffa finaste polarna men skolan sög totalt. Jag har inte åstadkommit något av värde idag. Jag har kommit på vem jag är kär i. Roger!!! Det har jag nästan sagt till en annan friskisledare. Amy Diamond suger kuk. Jag försökte få EMO-HANNA att gå till Donkan idag. Lyckades få henne att stanna i en kvart typ. Vi skrev TJA EMO HANNA på brickan med pommes. Jag var typ ungefär och cirkus tvungen att bjuda henne på mat. Fast det gör jag så gärna! Hon bjöd ju mig på nyttigt godis. Sen stannade jag kvar på Donkan i två timmar till och hade det rätt ickeroligt fast de andra verkade ha rätt kul. Jag får spunk på mig själv. Jag wastar bort all min tid! Jag gjorde dock gemuläxan. Det var svårt. Eller idag var det svårt. Jag pratade med Däjvid i telefon också. Han fick betala (mohaha). Det var rätt osnällt. Jag tror han tycker att jag är elak och jobbig. Fast han får skylla sig själv tycker jag för han vill inte hälsa på mig på IKEA så liksom jag får ju vara hur elak jag vill då ju. Jag har idag kommit på värsta grejen! Mitt namn går att spela! E B B A! Tonika, dominant gånger två och subdominant liksom! Jag och Linnéa har börjat att skriva den bästa världshiten genom tiderna också. DissA EBBAss BAiss! Stencoolt! Förresten slog det mig igår att jag är rädd för döden.

Dagens låt är ju självklart Teenage Dirtbag med Weatus. Så mycket mellanstadienostalgi det kan bli. Min favoritlåt. Jag säger bara Stockholmsdiscoti fyran med Julia. Det var en kille som fråga chans på mig som var ett år äldre. Två andra killar spanade också in mig och tyckte att jag var asasnygg. En av dem var hela TVÅ år äldre än mig. Fasen alltså.

Skrev jag igår på min fina bilddagbok. Alla ni som läser min blogg (som ju är jättemånga menar jag) kan ju tita in på den om ni har lust tycker jag.

Idag har jag varit på operett. Den sög lika mycket kuk som Amy Diamond. Inte huvudrolssinnehavaren dock. Hade jag varit tio år äldre, då jäklar! Men nu är jag inte det... De kunde liksom ingenting, det var problemet. Det hade kunnat bli bra.

Jag har lite dåligt samvete för att jag aldrig skriver någonting här. Jag ska bättra mig, lovar! Promise you! Nu låter jag precis som alla andra som inte är bloggnördar, haha. Vad roligt. Jag som hade lovat mig själv att aldrig skriva något sådant.

En liten text om allt men ändå ingenting.

Jag cyklar så fort som jag kan.
Jag vet inte vart jag är på väg.
Ljuset från gatlyktorna speglar sig i den våta asfalten.
Jag vill hem.
Vart ligger det?

Vältränad

Jag har tagit steget! Jag har köpt mig ett gymkort! Eller Friskiskort... Det är dödskul. Testa det! Finns för alla. Jättekul. Verkligen. Ska precis boka in mig på aerobicspasset imorgon.

Dagens Outfit, någon dag i september

image42

Ja, här har vi då dagens outfit.
Lite oversize meets vanlig flicka med lite 70-tals influenser i val av färgar och dylikt. Moccasininspirerande skor är ju rätt retro också. Syns dock ej på bilden.

Tröja, "Prylboden"
Linne, Gine Tricot
Jeans, Wrangler Wynona
Skor, Wedins (ej med på bilden)
Örhängen, H&M (ej med på bilden)

Fötterna är rena det är bara det att jag är sämst på att redigera bilder och jag var så illa tvungen då kvalitén var inte så bra från början.


 

Dagens Citat, 9/10

I think I am the biggest swullo in the world.
[Aj Thiiink Aj Äm Thö Biggöst Swullöou Inn Thö Wörld]
Think Brittsh


Outfits for the week

Well... Jag är så himla trött på att stå och försöka välja kläder på morgonen vilket ju tar minst en halvtimma när man bara har fem minuter på sig så jag tittade lite på vad för kläder jag kanske kan ha i veckan eller så. Jag passade även på att sminka mig lite med mitt nya smink. Att jag inte kommit på idén att införskaffa Dream Matte Mousse förut!

 
Här har vi en outfit lite inspirerad av Paris. Lite Paris Chic sådär.
Basker, jättegammal (ärvd tror jag)
Linne, H&M
Skärp, second hand
Skor, Vagabond


Här har vi en lite Hippie/Bohem inspirerad outfit. Det är bara Peace-örhängena från Asos som saknas.
Tröja, Zara
Örhängen, mammas gamla
Skor, Din sko
Jeans, Cheap Monday


Jag letade upp en gammal klänning och titta vad fint det blev.
Klänning, H&M
Örhängen, mammas gamla
Skor, Esprit (mammas gamla)
Jeans, Lee


Bara för att...

Här sitter jag i min ensamhet i en fåtölj där bara halva skinkan får plats och är trött. Jag borde skriva mer. Alltså jag har skrivit massa i en bok men orkar inte lägga upp det här. Jag är lat. Bara så ni vet liksom.

/FlumFlumFlum

Dagens Citat, hela veckan

Schh! Hasn't couldn't eat smelled cheeseburgers.

Dagens Outfit, 4/9 Tisdag



Idag har jag kört på blått och rosa.

Tröja, Cubus
Rosa Linne, Lindex
Blått Linne, Gina Tricot
Cheapis-Byxor, Weekday
Skor, Converse
Halsband (härsom armband), Åhléns
Örhängen, H&M

Miss Humörsvängning

Okej. Kärlek är överskattat. Idag har jag haft det bra. Jag har hittat både mina nycklar och min mapp. Fast det gick skit på sånglektionen. Fast jag har en hel vecka till att öva på pianoläxan som jag inte hade gjort. Jag skulle ha åkt till Åby och sprungit men jag orkade/hann inte. Mitt skåp är städat. Jag har inte övat idag för att jag är lat. Det ska bli kul på onsdag. Eller kommer det gå skit? Jag är inte bra på att socialisera med folk. Jag är trött.

/Miss humörsvängning

Dagens Outfit, 1/9

Okej. Här har vi gårdagens Motala outfit.



Väska, Wedins
Filt, gratis i någon tidning
Byxor, Wrangler
Skor, Converse
Örhöngen, H&M
Skjorta, Prylboden
Linne, Gina Tricot


Motala.

Jag har varit i Motala med Lisa. Det var roligt. Jag fick se min favorit-basist. Han är ju helt underbar. Haha. Sen lyssnade vi på allt mellan himmel och jord (det innebär reggae och gubbrock). Sen åkte vi buss med Robert och Martin. Det var ju trevligt. Lisa diskuterade pennor med Martin och jag och Robert frågade mig hur gammal jag var hela tiden och frågade om jag behövde värme och sa att jag hade fått det om jag sa hur gammal jag var. Haha. Lisa och jag alltså.

 Motala minsann, det är en fin stad.

 Är han inte snygg, är han inte det?

 Världens mest störtskön gubbe.

RSS 2.0