Orka.

Jag som trodde det skulle bli rätt slappt här framöver men nej då. På torsdag ska jag träffa My (det gör inget), på fredag ska jag till Västervik, i helgen ska jag till Nyköping eller nåt. Sen ska jag till Borås helgen efter. Orka.

Höstlov!!

Detta är det bästa som har hänt på länge.

Alltså jag får spunk på riktigt nu. Jag har ett seriöst problem. Jag vet inte om jag vill gå kvar på de geer. Jag försöker hitta bra och dåliga sidor med det hela men om jag går kvar så finns det bara ett plus. Det är klassen. Men man kan inte gå på en skola bara för att man tycker om klassen. Jag vet inte vad jag ska göra! Hjälp! Snälla!  


Gårdagens citat

"Alla känner mig, men jag känner ingen!" säger denna person och ställer sig mitt framför Alexandra och ser inte att hon stod där.

Haha.

Om jag säger vem det var som sa det kommer ingen tro mig!

Eyo!

Förut har jag bara gått ock slappat omkring. Nu har jag helt plötsligt apmycket att göra. Fan. Jag kommer ju aldrig orka.


Världens tråkigaste blogginlägg. Ever.

Hej!

Idag har jag fått för mig att skriva ett helt vanligt blogginlägg. Lite babbel sådär. Hur allt är. Vad jag gör och så. Allmänt ointressant men okej då. Dagen har inte varit så speciell. Haft lite lektioner. Sång bland annat. Det gick sämst för vi bara pratade. Bara för att jag tycker att allt är så svårt. Jag tycker INTE synd om mig själv. Vi såg på Ringaren i Notre Dame på kulturhistorian. Haha. Jag måste bara få skryta lite här. Jag fick MVG på kulturhistorieprovet och jag hade typ inte pluggat någonting. Starkt jobbat tycker jag! Jag har kommit på en grej idag. Jag är kär. Jag säger i inte i vem/vad/vilka eller på vilket sätt. Det är hemligt. Jag som hatar kärlek. Fan. Att jag alltid ska vara så motsägelsefull. Jag tycker det är hemskt att vara femton år. Jag vill flytta härifrån, nu! Att vara omyndig är det värsta som finns. Man får ju inte göra någonting! Jag har varit på konsert idag Det var bra. Jag vill också vara bra på att spela cello och vara värsta yrkesmusikern och brinna för det. Nä, nu orkar jag inte mer. Det här blev exakt så tråkigt som jag hade hoppats på. Om inte ännu värre.

/Tråk-Ebba

Meningen med livet...

Det är 42. Bara så ni vet. Temat igår på filmkvällen av någon konstig anledning sedan så är denna bild på första sidan på NT:s hela helgen. Vilket sammanträffande.

image62

Liftarens guide till galaxen.
Rolig film.


Weheey.

I lööv to be ironic!

Den fina flickan

Det var en gång en flicka
En så söt och fin ung dam
Men så en dag hände det en grej som gjorde att i alla fall jag fick hicka
Hon sa "Nä nu orkar jag inte längre vara tam!"
Ja, hon blev ett riktigt vilddjur
Hon som var så snäll och rar
Hon blev aldrig sur
Men hörrni, det är inte den hon är utan den hon var

Tonårsproblem.

Jag har en finne i ansiktet.
En stor och röd finne.
Den gör ont.
SÅ JÄVLA ONT!
Jag vill klämma på den så den försvinner.
Men jag kan inte.
Det går inte.
Det gör så jävla ont.

Miss i nassen

Här sitter jag med mina fina örhängen och med en massa papper, papper bara papper...

Londonresan ur ett modeperpsektiv

Nu var det dags för ett nytt Dagens Outfit-inlägg tycker jag. Jag tänkte idag visa er vad jag hade på mig under mina tre dagar i London. Senare kommer nog en liten sammanfattning av vad jag handlade i London och hur jag tänkte kring mina val. Några smakprov av mina nyinköpta kläder och acessoarer får ni se redan nu.

 

Dag 1:
Nyinköpt sjal, London någonstans på Oxford Street
Skinnjacka, Mammas gamla
Tee, H&M
Kjol, Vintage
Skor, Din Sko
Örhängen, Second Hand (ej begagnade)
 
   

Dag 2:
Nyinköpt sjal, London någonstans på Oxford Street
Skinnjacka, Mammas gamla
Tee, Zara (nyinköpt)
Jeans, Cheap Monday
Väska, Second hand
Skor, Converse



Dag 3:
Nyinköpt sjal, London någonstans på Oxford Street
Skinnjacka, Mammas gamla
Väska, Second hand (byttes senare ut mot en nyinköpt en)
Tunika, Gina Tricot
Jeans, Cheap Monday
Skor, Din Sko

Vad det gäller de nyinköpta plaggen så kan jag lite kort säga att jag satsat på tryck vad det gäller både väska och t-shirt. Till det har jag köpt enkla koftor i enkla och lättmatchade färger såsom grått och svart som ju också är väldigt ine just nu. Till det är det snyggt med färggladda sjalar som jag också köpt. Vid festligare tillfällen tycker jag man i höst ska satsa på en åtsittande klänning som framhäver de kvinnliga figurerna i helsvart eller kanske med någon lite 60-talsinspirerad detalj på kanske. Min klänning jag köpte var svart med en lite grå och lite vit 60-tals detalj på. Bilder kommer senare.

Det är väldigt trevligt att åka utomlands och få se på lite nya spännande kombinationer och människor med roliga idéer som man kanske kan låta sig influeras av. Jag blir i alla fall väldigt trött på alla fjortisar här hemma som bara klär sig i Gina Tricot kläder. En bra sak med London tycker jag var att det fanns många, inte allt för dyra, bra kedjeaffärer som man kan hitta fina saker i. Att bara köpa kedjegrejer är kanske ingen hit men att matcha det till något lite mer personligt är en bra kombination.



Jag var inne i American Apparel butiken i Notting Hill. Jag är inte riktigt sådär jätteförtjust i åttiotalskläder och trikåer men det var roligt att titta.

Tack mamma för en trevlig shopping- och musikalresa!

Här kommer lite fler bilder:

                                                                 



hej alla människor därute!

här sitter jag på en kristinaskola i en stad som kallas norrköping och somnar snart. bara så ni vet.

RSS 2.0